Мешканці мікрорайонів - постраждалим громадянам Херсонщини

Лубенська громада продовжує долучатися до надання гуманітарної допомоги для жителів підтоплених районів Херсонської області. Біда, що сталася з мешканцями постраждалих районів, нікого не обходить, адже це наша спільна земля, наші люди, а отже, й наш спільний біль, спільна трагедія. Боротися з ворогом та з лихом, яке він сіє довкола, можемо лише разом, поділяючи порівну сум, підтримуючи один одного.

Тож мешканці мікрорайонів нашої громади також активно включилися до цієї благодійної справи. Так, безпосередньо в радах мікрорайонів міста було організовано збір благодійної допомоги для жителів Херсонської області, які постраждали від збройної агресії рф. Відтак лубенцями зібрана необхідна благодійна допомога, а саме: вода – 1023 пляшки, шанцеві інструменти: відра лопати, сокири, вила, граблі, молотки, а також харчові продукти, одяг, взуття, засоби гігієни та інші речі, згідно з потребами найнеобхіднішого.

Уся зібрана благодійна допомога відправлена до Лубенської районної військової адміністрації для передачі жителям Херсонської області. Дякуємо нашим небайдужим мешканцям мікрорайонів міста за людяність, чуйність та згуртованість. Подолати зло та наблизити світлий день перемоги зможемо лише разом, пліч-о-пліч.

 

Додати коментар

Меню

Перекладач жестової мови
Ти як?
Ти як? Перекладач жестової мови