Чорногорія підтримує Україну

18 червня в рамках власної гуманітарної ініціативи Почесного Консульства Чорногорії в Харкові з консульським округом у Харківській області, що зосереджена на підтримці ВПО - харків‘ян та жителів Харківської області, що вимушено залишили свої домівки, Почесний Консул Чорногорії пані Ольга Олексієнко відвідала м. Лубни Полтавської області.

У співпраці з волонтерами Дарією Карякіною та Олексієм Шепелем було реалізовано видачу продуктових наборів для 100 родин з Харкова та Харківської області, а саме з таких населених пунктів, як Чугуїв, Дергачі, Куп‘янськ, Цередарівна, Іванівка, Слобожанське, Макариха, Барвінкове, Першотравневе, Івашки, Коробочкине, Ізюм.

Почесний Консул звернулася до отримувачів допомоги зі словами:

«Дорогі харків‘яни і жителі Харківської області. Сьогодні Почесне консульство Чорногорії у Харкові з консульським округом в Харківській області приїхало до Лубен з гуманітарною ініціативою. Ми закупили ці продукти для вас з бажання висловити підтримку у цей складний час, з вірою, що скоро ми всі зможемо повернутися у безпечний Харків і область. Ця зустріч з вами - прояв єдності і бажання продемонструвати, що українці разом, що ми підставляємо один одному плече. Хочу також зазначити, що Чорногорія - країна, яка надає всебічну підтримку українцям зараз, багато українців знайшли прихисток в цій державі. Харків і чорногорське місто Цетіньє - міста-побратими і Почесне Консульство готує інформаційний проєкт в Цетіньє аби показати правду про війну в Україні і те, яких руйнацій Харків зазнав під час повномасштабного вторгнення.  Ми вже провели ряд інших благодійних ініціатив в Україні і в Чорногорії і тепер з місцевими волонтерами Дарією Карякіною і Олексієм Шепелем ще одну в Лубнах. Принагідно хочу подякувати їм, а також керівництву Лубенської міської ради і кінотеатру «Київська Русь» за надання локації для реалізації цієї акції».

Додати коментар

Меню

Перекладач жестової мови
Ти як?
Ти як? Перекладач жестової мови