Батько - це турбота і любов

Третьої неділі червня у центральному парку культури і відпочинку лубенці та гості виявляли свою вдячність і любов татусям, відзначаючи День батька. А найкращим дарунком для них стала концертна програма від аматорів сцени Центру культури і дозвілля та вихованців Лубенької мистецької школи.

Одне з могутніх крил, що тримають нас над незгодами та негараздами – це батько. Не існує чоловіка, який любив би нас дужче, ніж татусь, немає надійнішого місця на землі, ніж татові обійми, немає поради, ціннішої за батьківську.

Дзвінким «дякую!» та стишеним «люблю…» лунали пісні у виконанні Ярини Дудки, Софі Данієлян, Єви Данилко, Назара Петрусенка, жіночого вокального ансамблю «Роксолана», Марії Міценко, Богдана Ніколаєва, Валентини Швайко та Анатолія Куценка.

З добрими словами до всіх батьків звернувся Гула Богдан, учасник дитячого аматорського колективу «Соняшник», продекламувавши «Вірш про тата», а невтомні та творчі вихованці цього колективу взяли активну участь у розважальній програмі свята.

Невимовні почуття ніжності й любові висловлювали танцювальні номери молодшої групи колективу спортивно-бального танцю «ASdancestudio», зразкового колективу естрадного танцю «Глорія», дитячого театру «Stepbystep» та хореографічного колективу «Самоцвіт».

Радість і позитив дарували учасники зразкової циркової студії «Маска». А Єва Данилко з Валерієм Рябцевим потішили усіх присутніх чарівними звуками саксофона.

По завершенню концертної програми на дітлахів чекало багато цікавих ігор та розваг від запальної й позитивної Валентини Швайко. До організації свята долучилися учні та викладачі Лубенського професійного ліцею, які проводили для малечі майстер-клас «Колір життя» та організували ярмарок-продаж «Сила єднання» кошти від якого направлено на допомогу ЗСУ.

Наші татусі! Ви – найкращі у світі друзі, захисники, воїни! Головне – будьте поруч зі своїми дітьми довго-довго, давайте поради, сваріть, підтримуйте, гладьте по голові й усміхайтеся. Молимося за Вас, наші найдорожчі!

Додати коментар

Меню

Перекладач жестової мови
Ти як?
Ти як? Перекладач жестової мови