Відбулося чергове засідання Громадської ради

27 червня у приміщенні виконкому відбулося чергове засідання Громадської ради при виконавчому комітеті Лубенської міської ради. Як і планувалося попередньо, заслухано інформацію начальника ОКВП ТГ «Лубнитеплоенерго» Дмитра Приймака з питання формування тарифів ОКВПТГ «Лубнитеплоенерго» та якості надання послуг населенню.

Інформуючи з цього питання, доповідач наголосив, що порядок формування тарифів на послуги з постачання теплової енергії та постачання гарячої води, що виробляються за допомогою систем автономного теплопостачання, здійснюється Національною комісією, що займається державним регулюванням у сферах енергетики та комунальних послуг. Також очільник комунального підприємства зупинився на поясненні принципів формування складової тарифу, зазначивши, що нині тариф підприємства фіксований, сталий і не буде змінюватися у період війни та ще 6 місяців після її закінчення.

Багато конкретних запитань щодо якості надання послуг населенню безпосередньо ОКВП ТГ «Лубнитеплоенерго», порядку сплати за теплопостачання у літній період, повірки та заміни лічильників тепла звучало від присутніх у залі членів Громадської ради Валерія Биченка, Олексія Пивовара, Віктора Сивухи.

Не менш активно обговорювалася на черговому засіданні питання про поглиблення взаємодії громадськості Лубенщини з правоохоронними органами. Жвавий діалог присутніх з начальником сектору моніторингу Лубенського відділу поліції Миколою Бояринцевим охоплював широкий спектр питань стосовно порушень громадського правопорядку та оперативності реагування працівників поліції на звернення мешканців, зокрема у сільській місцевості.

Найбільш актуальними проблемами в частині взаємодії громадян з правоохоронними органами поділився член Громадської ради Володимир Кравченко. Багато пропозицій щодо різних шляхів співпраці громадських формувань з працівниками поліції та необхідності проведення профілактичних бесід з порушниками правопорядку висловив Віктор Сивуха.

Підбиваючи підсумки предметного спілкування, члени Громадської ради вирішили продовжити тісну співпрацю з правоохоронними органами з метою конструктивної взаємодії та для більш ефективного розв’язання багатьох питань збереження належного рівня правопорядку на території Лубенської громади.

Начальник відділу інформаційної діяльності та комунікацій з громадськістю Віта Коваленко нагадала чинному складу Громадської ради про те, що його повноваження закінчуються через місяць. Незабаром буде оголошено про початок приймання документів для формування нового складу Громадської ради при виконавчому комітеті Лубенської міської ради. Заплановано провести ще одне засідання Громадської ради у попередньому складі. Про його дату буде повідомлено додатково.

Додати коментар

Меню

Перекладач жестової мови
Ти як?
Ти як? Перекладач жестової мови