Вітаємо переможців конкурсу «Екологічні ініціативи Полтавської області»

Підбито підсумки щорічного конкурсу «Екологічні ініціативи Полтавської області», оголошений Полтавською обласною радою, метою якого було збереження навколишнього природного середовища, а саме: чистого повітря, якісної питної води, незабруднення ґрунтів, формування екологічного мислення громадян тощо. Такі питання є одними з основних для сталого та гармонійного розвитку Полтавської області та, зокрема, Лубенської територіальної громади.

З кожним роком все більше людей не тільки замислюються про стан навколишнього середовища, а й беруть безпосередню участь у його захисті. Саме такі свідомі та небайдужі мешканці нашої громади і взяли участь у конкурсі «Екологічні ініціативи Полтавської області» та подали 5 проєктів. Вони виокремили головні екологічні напрямки, серед яких були захист довкілля, благоустрій, чистота, поводження з відходами, екологічна освіта і просвіта.

Як показало життя, мешканці Лубенської територіальної громади поступово рухаються у напрямку екосвідомого життя, а тому й підтримали ідеї та активно долучитися до голосування за подані проєкти.

23 червня обласною радою були підведені підсумками голосування за проєкти та оголошено переможців конкурсу у котегоріях «Міста», «Села» та «Селища». Серед міст визначено 11 проєктів-переможців, з них - 3 переможці з Лубенської територіальної громади:

  • «Екологічне збереження водних ресурсів басейну річки Сула в межах Лубенської територіальної громади» - автор Якименко Євгеній Володимирович;
  • ««ЕкоЛаб» на шкільному подвір’ї Лубенської ЗОШ І-ІІІ ст. №8» - автор Ващенко Олександра Григорівна;
  • «Освітній екоосередок для здобувачів освіти Лубенської спеціалізованої школи №6» - автор Пруднікова Валентина Ігорівна.

Приємно відзначити активність голосування наших мешканців - в цілому за проєкти нашої громади віддано більше, ніж 3,5 тис. голосів. Крім того, наші проєкти є лідерами голосування в цілому по області, адже це проєкти з найбільшою кількістю відданих за них голосів.

Тож, щиро вдячні організаторам, учасникам, мешканцям громади за небайдужість, активну участь та перемогу у конкурсі «Екологічні ініціативи Полтавської області». Тільки спільні зусилля забезпечать екологічне майбутнє кожної людини сьогодні та наступних поколінь!

Додати коментар

Меню

Перекладач жестової мови
Ти як?
Ти як? Перекладач жестової мови