Вітаємо з професійним святом!

Щиро вітаємо архітекторів, проєктувальників і всіх причетних до архітектурної діяльності нашої громади з Днем архітектури!

17 червня 1995 року Указом Президента України встановлено День архітектури України, який відзначається щорічно 1 липня – у Всесвітній день архітектури. Професія архітектора – одна з найдревніших, найблагородніших та мирних творчих професій. Архітектура є особливим видом інтелектуальної та матеріальної діяльності, яка вимагає любові до справи, професіоналізму та фахових знань. Адже від таланту і професіоналізму архітекторів залежить не тільки комфорт і зручність життя громадян, а й загальна атмосфера та краса громади, та своєрідність, якою будуть захоплюватися нащадки. А в умовах війни з ворогом, постійних руйнувань критичної та житлової інфраструктури нашої держав, саме архітектори допомагають відновлювати, реставрувати та відбудовувати стратегічно важливі об’єкти, житловий фонд, культурну, архітектурну спадщину України! Разом переможемо російського агресора та відбудуємо нашу громаду, мирні міста й села.

Усім причетним до свята зичимо сили духу, віри у власні сили та в нашу спільну перемогу, натхнення, яскравих задумів і наснаги для їх реалізації, сміливих проєктів та успішного їх втілення. Бажаємо й надалі  успішно забезпечувати містобудівну діяльність на високому рівні, пишатися своїми досягненнями, прикрашати Лубенську громаду справами своїх рук.

З Днем архітектури України!

Додати коментар

Меню

Перекладач жестової мови
Ти як?
Ти як? Перекладач жестової мови