2 липня - День День Військово-Морських Сил

У першу неділю липня в Україні відзначається День Військово-Морських Сил Збройних Сил України.

Наші мужні моряки вже вдруге відзначають своє професійне свято у складних умовах воєнної обстановки, у запеклих боях з російськими загарбниками, проявляючи героїзм, відвагу, стійкість та непереможний характер.

Лубенці вже не перший рік підтримують тісні зв’язки з українським моряками, допомагають і переймаються їх долею.

Радіємо й пишаємося, що перший командир малого броньованого артилерійського катера «Лубни», якого особисто знають чимало лубенців, капітан ІІІ рангу Іван Долгих Указом Президента України №336/2023 від 19.06.2023 року нагороджений медаллю “Захиснику Вітчизни”. Зараз він виконує надзвичайно відповідальні і складні завдання, але, сподіваємося, вже незабаром, після нашої Перемоги, зможемо привітати його, разом з іншими героями-захисниками у нашому місті.

Ми щиро вболіваємо за долю екіпажу МБАК «Лубни», що досі знаходиться в полоні у ворога. Віримо, що наша підтримка і щира молитва допоможуть хлопцям швидше повернутися до своїх родин та стати на захист морських рубежів України.

Переконані, що високий професіоналізм воїнів українського флоту та уміле володіння сучасним озброєнням і військовою технікою гарантовано відправлять услід за «російським кораблем» решту корабельного складу російського агресора. Щиро цього бажаємо!

Віримо, що спільними зусиллями ми відродимо славу України як великої морської держави, а український прапор на наших кораблях завжди буде символом упевненості і процвітання.

Щиро зичимо міцного здоров'я, витримки у складних ситуаціях, мудрих рішень,

нових звершень для перемоги над ворогом!

Слава Військово-Морським Силам Збройних Сил України!

Слава Україні!

1110 02 05 3c61defbe0abc560004e80abc48dc3e050733fec7e7e489a6fd05f58052e5e55 65cfd26121e54b3e

Додати коментар

Меню

Перекладач жестової мови
Ти як?
Ти як? Перекладач жестової мови