Фестиваль «Здоровʼя Fest» у Лубнах

8 липня на території Лубенської громади відбувся новий формат здорового дозвілля - фестиваль «Здоровʼя Fest». Організаторами спортивного заходу є Лубенська міська рада, спільно з представниками українсько - швейцарського проєкту «Діємо для здоровʼя», у співпраці громад та закладів освіти.

Вітальне слово на початку фестивалю звучало від заступник міського голови з питань діяльності виконавчих органів ради Ірина Харченко, яка подякувала усім співорганізаторам, освітянам, медикам, спортивним наставникам за активну участь. Приєдналися до привітань координатори та представники українсько - швейцарського проєкту"Діємо для здоров'я" Ірина Скорбун та Марина Брага. Було багато й інших гостей фестивалю.

Представники руху «UkraineAktive»за підтримки Комітету з фізичного виховання та спорту МОН, разом з учителями фізичної культури Лубенської громади організували спортивний квест із цікавими вправами, іграми та динамічними руханками. Багатьох захоплювали різноманітні активності, які проводилися під наглядом досвідчених тренерів з легкої атлетики, корфболу, чирлідингу, гандболу, фризбі, регбі.

Також на «Здоровʼя Fest» діяло багато творчих, навчальних, розважальних, бібліотечних локацій, зон відпочинку та медичної консультації, а на спортивно налаштованих людей чекало безліч інших захопливих занять, а саме:

медична зона, де можна було перевірити здоров’я та отримати консультації лікарів;

спортивна зона з квестами та призами для дітей і дорослих;

цікаві лекції про здорове харчування;

майстер-класи, конкурси та ігри для малечі;

концерт із виступами місцевих артистів;

подарунки та корисні смаколики.

Крім того, на фестивалі дарували своє мистецтво численні хореографічні дитячі колективи, які ділилися своїм енергетичним запалом та сонячним настроєм, не дивлячись на дрібний дощ, що супроводжував захід.

Додати коментар

Меню

Перекладач жестової мови
Ти як?
Ти як? Перекладач жестової мови