Війна забирає кращих. Сумуємо...

Війна забирає навіть тих кращих синів, які здавалося б, мають Божий захист і будуть жити й боронити нас завжди. Лубенщина знову в жалобі.  Ще один воїн став у стрій, щоб охороняти нас з небес…

25 липня унаслідок кульового поранення загинув наш земляк, начальник служби ракетно-артилерійського озброєння логістики військової частини, майор ЧЕРКАСЕЦЬ АНАТОЛІЙ ГРИГОРОВИЧ.

Анатолій Григорович народився 22 серпня 1964 року  у с. Ісківці Лохвицького району на Полтавщині. Закінчив Ісківську  загальноосвітню школу.

Строкова служба в армії пройшла важкими Афганськими стежками, де отримав бойове поранення. Після звільнення у запас вступив до Харківського педагогічного університету імені Григорія Сковороди. Саме такий – свідомий, патріотичний, мудрий – педагог вчив дітей фізичній культурі у Вищебулатецькій школі.

2014 рік для Анатолія Григоровича, як і для багатьох українців, став переломним у долі. У 2014 -2015 роках – він бере участь в антитерористичній операції на сході України. І назавжди залишається серцем зі своїми побратимами. Навіть працюючи начальником охорони на підприємстві УТОГ він продовжує допомагати нашим захисникам.

Людина – «золоті руки» - так про нього говорять всі, хто знав Анатолія. Йому вдавалося все, за що брався. Чи то ремонт автомобіля, чи догляд за пасікою. Справедливий, скромний, товариський… Все це про нього.

Звичайно, маючи значний бойовий досвід, з першого ж дня повномасштабного вторгнення ворога в Україну Анатолій Григорович у лавах ДФТГ №1, а згодом у Збройних Силах України. Батальйон, у якому майор Черкасець був начальником автослужби, обороняв північні кордони нашої держави у Чернігівській області. Згодом воював на Бахмутському напрямку.

Після доукомплектування батальйону мав посаду начальника служби ракетно-артилерійського озброєння. Загинув на Запоріжському напрямку.

Не дочекалася сина мати, доживати віку вдовою дружині, не вистачатиме батька сину. Наші щирі співчуття родині воїна, всім близьким і друзям.

Життя Анатолія Григоровича продовжиться у пам’яті кожного з нас – всіх, кого він захистив, за кого віддав своє життя.

Вічна пам’ять і Царство Небесне!

Прощання з ЧЕРКАСЦЕМ Анатолієм Григоровичем відбудеться 27 липня о 12 годині на Володимирському майдані у Лубнах.

Додати коментар

Меню

Перекладач жестової мови
Ти як?
Ти як? Перекладач жестової мови