Із чергового засідання виконкому

26 липня під головуванням Лубенського міського голови Олександра Грицаєнка відбулося чергове засідання виконавчого комітету. Напочатку засідання хвилиною мовчання вшановано пам’ять про загиблого земляка Анатолія Черкасця.

Перед тим, як перейти до опрацювання питань порядку денного, міський голова вручив почесну грамоту Полтавської обласної військової адміністрації начальнику Лубенського житлово-експлуатаційного управління Сергію Васенку, за багаторічну сумлінну працю, високий професіоналізм, відповідальне ставлення до посадових обов’язків, вагомий внесок у забезпечення населення житлово-комунальними послугами, активну життєву позицію та з нагоди відзначення ювілейного Дня народження.

Робота виконкому розпочалася з розгляду низки питань комунальної сфери, що були озвучені в.о. начальника Управління, начальника відділу благоустрою Управління житлово-комунального господарства, Олександром Яременком. Це наступні проєкти рішень:

про затвердження конкурсної документації та проведення конкурсу на надання послуг з управління побутовими відходами на території Лубенської територіальної громади;

про затвердження норм надання послуг з управління побутовими відходами на території Лубенської територіальної громади;

про затвердження Положення про комісію з обстеження об’єктів, пошкоджених внаслідок збройної агресії російської федерації на території Лубенської громади;

про утворення комісії з розгляду питань щодо надання компенсації за пошкоджені об’єкти нерухомого майна внаслідок бойових дій, терористичних актів, диверсій, спричинених збройною агресією російської федерації проти України;

про відпуск земляної маси (грунту), що утворився при розчистці р. Сули.

У розрізі питань комунальної сфери затверджено також перелік об’єктів поточного ремонту асфальтобетонного покриття вулиць м. Лубни на 2023р. та внесено зміни до проєкту рішення про режим поливу водою із комунальної водопровідної мережі КП «Лубни-водоканал» та КП «Сяйво» присадибних ділянок по Лубенській територіальній громаді та інші.

З важливими питаннями галузі медицини ознайомив начальник управління охорони здоров’я Віктор Ківа:

про встановлення тарифів на платні медичні послуги, що надаються населенню Комунальним некомерційним підприємством «Центр первинної медико-санітарної допомоги» Лубенської міської ради;

про надання дозволу на проведення «Капітального ремонту системи водовідведення прального цеху КП «ЛЛІЛ» ЛМР за адресою: м. Лубни, вул. П’ятикопа, 26»;

про затвердження переліку видачі препаратів калію йодиду. За ці проєкти рішень було проголосовано після того, як доповідач надав відповідні пояснення та відповіді на запитання.

Змін зазнали також проєкти рішень про внесення змін до рішення виконавчого комітету Лубенської міської ради від 28 червня 2023р. № 122 «Про списання непридатного резерву, що знаходиться на позабалансовому обліку виконавчого комітету Лубенської міської ради Лубенського району Полтавської області» та «Про розміщення об’єктів сезонної торгівлі та укладання договорів земельного строкового сервітуту».

Зі змінами, внесеними до Положення про комісію з розгляду питання надання твердого палива у вигляді дров та матеріальної допомоги населенню Лубенської територіальної громади у новій редакції, членів виконкому ознайомив начальник управління соціального захисту населення Віктор Щербак.

Проголосувавши про затвердження рішення виконавчого комітету Лубенської міської ради та розпоряджень Лубенського міського голови, прийнятих між засіданнями виконавчого комітету, присутні перейшли до опрацювання проєктів, що містили інформацію з обмеженим доступом.

Всього ж порядок денний чергового засідання виконкому складався з 27 питань, усі вони були розглянуті, рішення приймалися відповідно до результатів голосування.

 

Додати коментар

Меню

Перекладач жестової мови
Ти як?
Ти як? Перекладач жестової мови