Вітаємо з професійним святом!

Шановні медичні працівники Лубенщини!

Уперше свій професійний день ви відзначаєте за новою датою – 27 липня. Цього року день свята змінився - згідно з указом Президента України від 13 червня 2023 року. Відтепер це буде нова дата, коли українці віддаватимуть шану героїчним медикам, хоробрим і незламним.

З перших днів початку повномасштабної війни люди в білих халатах щодня під звуки повітряних тривог, під обстрілами та ворожими атаками, ризикуючи власним життям, надають допомогу пораненим, рятують життя, лікують військових, цивільне населення та дітей, приймають у цей світ нових українців.

Глибока шана та вдячність лікарям нашої громади: медсестрам і медбратам, фельдшерам, акушерам, лаборантам, санітарам - всім працівників сфери охорони здоров'я медичних закладів Лубенщини. Багато з вас у цей день, як правило, знаходяться на своєму "бойовому" посту: на робочому місці чи на чергуванні, в тилу чи на передовій, біля поранених захисників, в операційних чи в лікарняних палатах біля хворих. Проте всі разом ви є великою силою світла, добра та милосердя.

Тож дорогі медичні працівники всієї мережі лікувальних закладів нашої громади! Прийміть найщиріші вітання із професійним святом! Нехай ваш гуманізм, ентузіазм, самовіддача повертається вдячністю людей, результативністю, значними досягненнями, успіхами та нашою спільною перемогою над ворогом.

Мирної праці вам, міцного здоров’я, підтримки колег, розуміння рідних та близьких, стійкості духу, витримки та оптимізму!

З професійним святом! З Днем медичних працівників!

Додати коментар

Меню

Перекладач жестової мови
Ти як?
Ти як? Перекладач жестової мови