Вітаємо з Днем будівельника!

Шановні працівники будівельної галузі нашої громади, ветерани праці!

Щороку в другу неділю серпня в Україні відзначається День будівельника – професійне свято не тільки звичайних робітників сфери, а й всіх працівників будівельної промисловості: інженерів, виконробів, ремонтних спеціалістів, робітників ЖКГ та усіх причетних до цієї справи.

Щиро вітаємо усіх професіоналів своєї справи, хто дбає про вулиці, проспекти, громадські простори, про зведення житлового фонду та втілення нових, сучасних будівельних проєктів на території нашої громади, а також тих, хто створює нові робочі місця, наповнює місцевий бюджет, формує один з найважливіших секторів тилової економіки Лубенщини.

У час повномасштабного московського вторгнення, багато земляків-будівельників воюють на фронті. Завдяки вам на передову доправляють необхідний автотранспорт, військове обладнання для бійців, а волонтери-будівельники забезпечують нормальне життя громадянам, які постраждали через московську агресію.

Нині, через значні руйнування російськими військами житла, економічної та стратегічної інфраструктури в країні, державі вкрай потрібні ваші знання та вміння для її відбудови. І саме вам належить у найближчому майбутньому ще більш відповідальна місія – відбудовувати Україну.

 Тож від усієї громади щиро дякуємо вам за наполегливу працю, творчий підхід, відповідальність, професіоналізм. Зичимо також мирного неба, задоволення від втілення нових проєктів, міцного здоров’я, добробуту, родинного затишку і нових звершень задля відродження, розбудови та відновлення України!

З професійним святом!

Додати коментар

Меню

Перекладач жестової мови
Ти як?
Ти як? Перекладач жестової мови