Вітаємо молодь нашої громади!

Щиро вітаємо нашу творчу, активну, ініціативну й патріотичну молодь Лубенщини!

28 липня 2021 року Президент Володимир Зеленський з урахуванням ініціативи молодіжних рухів і організацій України підписав указ № 333/2021 про перенесення Дня молоді на 12 серпня, коли за календарем ООН відзначають Міжнародний день молоді.

Тож відтепер офіційно День молоді в Україні відзначають саме 12 серпня, що має на меті нагадати про роль молодих людей у розвитку та побудові світу, а також у вирішенні різних повсякденних завдань. Цим днем також привертається увага до актуальних проблем молодих людей.

Сьогодні українська молодь захищає нашу свободу на фронті, активно займається волонтерством, боронить кордони держави, навчається і досягає успіхів, займається творчістю, спортом і перемагає, допомагає громадянам, постраждалим через війну, нужденним, хворим, людям похилого віку та активно представляє нашу країну на міжнародній арені й дивує світ. Адже це нове поколінням, яке відстоює своє та майбутнє України.

На жаль, навіки у нашій пам’яті залишаться молодими українські юнаки та дівчата, які віддали свої життя за рідну землю в борні з московською ордою.

Сьогодні наша Лубенська громада, наша країна потребує вашої допомоги – талановитих, креативних, цілеспрямованих задля побудови мирного, успішного та щасливого українського майбутнього.

Тож від щирого серця вітаємо вас та бажаємо щасливого, молодого життя. Здоров’я, успіхів оптимізму, наснаги, невпинного руху вперед, а також віри у власні сили, у краще майбуття, світлої надії та безмежних можливостей на шляху до особистих звершень та перемог!

Зі святом!

З Днем молоді в Україні та з Міжнародним днем молоді!

Додати коментар

Меню

Перекладач жестової мови
Ти як?
Ти як? Перекладач жестової мови