Естет-дегустація «Історія успіху мадемуазель Коко Шанель»

17 серпня у Лубенській міській бібліотеці для дорослих ім. В. Леонтовича відбулася естет-дегустація «Історія успіху мадемуазель Коко Шанель», присвячена 140-річчю від дня народження відомої кутюр’є. Постать жінки, що змінила світ моди XIX – XX століть, додавши до нього жіночі штани, полотняні костюми, спідниці-олівці, сукні без талії «Шемізьє»,блузи у вигляді матроски, а ще маленьку чорну сукню, кладч на ланцюжку, парфуми «Шанель №5» зацікавила користувачів книгозбірні настільки, що вони долучилися до флешмобу «Підтримай епоху Коко: прийди на захід в капелюшку та перлах».

Поціновувачам стилю мадемуазель Коко було розсекречено історію народження, виховання, кар’єри, особистого життя, рис характеру Габрієль Шанель, що стали мотиваційними чинниками у становленні її як творчої особистості.

Переглянули відеоролики життєпису кутюр’є, епізоди фільму «Коко до Шанель» з Одрі Тоту, поговорили про кохання, якому модельєрка віддавалася сповна, про моду та стиль Шанель, що були і залишаються в тренді, не оминули і головних правил життя: ніколи в собі не сумніватися, не опускати рук, сміливо експериментувати, пам’ятати, що парфуми – це теж одяг, а одяг – це практичність та елегантність. А завершили естет-дегустацію фото на згадку у капелюшках та перлах.

Додати коментар

Меню

Перекладач жестової мови
Ти як?
Ти як? Перекладач жестової мови