Нова втрата у Лубенській родині. Сумуємо...

І знову чорні, гіркі звістки прийшли до Лубенського краю. Ще одна хвиля болю, відчаю, горя…  Молоді, мужні, справжні йдуть на небо, щоб захищати нас звідти.

13 серпня 2023 року  під час виконання бойових дій в районі н.п. Роботине Запорізької області під час стрілецького бою з російськими загарбниками вірний військовій присязі загинув наш молодий земляк, головний сержант аеромобільного батальйону військової частини, сержант РУБАН СЕРГІЙ ІГОРОВИЧ.

Сергій Рубан народився 4 лютого 1995 року у м. Апостолово Дніпропетровської області. Починав навчання у рідному місті, але життя склалося так, що після втрати батьків, з 2006 року жив і вчився у Оріхівці, де у 2013 році й закінчив загальноосвітню школу.

Про війну Сергій знав не з чуток. Адже зовсім юним хлопцем пішов він на військову службу. Брав участь в антитерористичній операції в Донецькій і Луганській областях. У жовтні 2014 року отримав поранення під час виконання бойового завдання в районі Донецького аеропорту.

З перших же днів повномасштабного вторгнення ворога в Україну знову став до лав Збройних Сил. Звільняв Макарів на Київщині. У складі 46-ї десантно-штурмової бригади захищав Батьківщину на Бахмутському, Херсонському та Запорізькому напрямках.

14 квітня 2023 року за виявлені мужність і героїзм був нагороджений орденом «За мужність» ІІІ ступеня.

Сергій був чесний і справедливий, хоробрий і відповідальний. Користувався заслуженим авторитетом у побратимів. Любив Україну і вмів її захищати. Він міг ще багато зробити: вивчитись, створити сім’ю, виховати дітей. Але ворог обірвав це молоде й чесне життя справжнього воїна, справжнього захисника.

Поділяємо горе втрати рідної людини та висловлюємо глибоке співчуття сім’ї, що стала Сергію рідною.

Він захищав нас до останнього подиху, а ми будемо пам’ятати його завжди.

Слава Герою! Вічна і світла пам’ять та Царство Небесне!

Панахида за загиблим РУБАНОМ Сергієм Ігоровичем відбудеться 19 серпня 2023 року о 12 годині за адресою: с. Оріхівка, вул. Друга Садова, буд. 13

Прощання з воїном о 13 годині на майданчику цвинтаря села Оріхівка.

Додати коментар

Меню

Перекладач жестової мови
Ти як?
Ти як? Перекладач жестової мови