Сформовано склад нової Громадської ради

18 серпня у залі засідань Лубенської міської ради відбулися установчі збори для обрання членів Громадської ради при виконавчому комітеті Лубенської міської ради Лубенського району Полтавської області.

Запрошених представників інститутів громадянського суспільства ознайомили з рішенням ініціативної групи з підготовки і проведення установчих зборів для обрання членів Громадської ради та зі списками кандидатів, які подали відповідний пакет документів і пройшли відбір. Загалом це 25 представників інститутів громадянського суспільства Лубенщини. 

 Відповідно до цього проведено перше засідання новоствореної Громадської ради при виконавчому комітеті Лубенської міської ради. За результатами відкритого голосування, головою нової Громадської ради обрано очільника БФ «Штаб сприяння руху «За єдину Україну» Олександра Жалдака, заступником голови - члена ГО «Лубни-медіа» Юрія Денисенка, секретарем - членкиню Лубенської районної профспілки працівників освіти Віру Звержинську.

Таким чином, обравши новий керівний склад, оновлена амбітна команда має на меті не стояти осторонь розв’язання багатьох важливих питань для Лубенської громади. Про роботу та нові рішення Громадської ради повідомлятимемо у наступних матеріалах.

 

 

Додати коментар

Меню

Перекладач жестової мови
Ти як?
Ти як? Перекладач жестової мови