Маємо приємні новини від партнерів!

Лубенська територіальна громада у партнерстві з  Асоціацією учасницького розвитку громад за сприяння Програми розвитку ООН (ПРООН) в Україні та за фінансової підтримки Європейського Союзу спільно реалізують проєкт «Створення та розвиток потенціалу робочих груп із громадської безпеки та відновлення у партнерських громадах Полтавської області».

У рамках цієї співпраці нещодавно наша громада отримала нове обладнання та вже зараз готова його активно застосовувати. Передане обладнання - це не просто набір технічних засобів, а справжній крок уперед у підвищенні ефективності та продуктивності створеної робочої групи. Новий ноутбук та багатофункціональний принтер (БФП) стануть надійними помічниками для учасників робочої групи та усіх, хто залучений до проєктів і діяльності громади.

Завдяки цьому обладнанню ми сподіваємося забезпечити зручні та сучасні умови для роботи учасників громадських ініціатив. Ноутбук дозволить ефективно координувати проєкти, збирати та аналізувати інформацію, спілкуватися та обмінюватися ідеями, а БФП надасть можливість зручно друкувати та сканувати необхідні документи, сприяючи безперешкодному руху процесу роботи вперед.

Впевнені, що надана допомога буде корисною у реалізації великих планів та допоможе відкривати нові горизонти у різних напрямках діяльності. Завдяки отриманому обладнанню можна буде більш продуктивно працювати над проєктами, спрямованими на покращення якості життя та забезпечення сталого розвитку громади.

Дякуємо партнерам за спільне бажання долати виклики та досягати нових вершин разом!

Ініціатива «Створення та розвиток потенціалу робочих груп із громадської безпеки та відновлення у партнерських громадах Полтавської області» впроваджується Асоціацією учасницького розвитку громад за сприяння Програми розвитку ООН (ПРООН) в Україні за фінансової підтримки Європейського Союзу, наданої в межах проєкту «EU4Recovery – Розширення можливостей громад в Україні».

Додати коментар

Меню

Перекладач жестової мови
Ти як?
Ти як? Перекладач жестової мови