Із чергової сесії міської ради

23 серпня у приміщенні виконкому відбулася чергова тридцять друга сесія міської ради восьмого скликання, яку проводив Лубенский міський голова Олександр Грицаєнко. На порядку денному 162 питання, з яких 36 не було прийнято, 8 знято.

Оскільки цього дня в державі відзначається День Державного Прапора України, в урочистій атмосфері почесною грамотою Лубенського міського голови Олександр Петрович відзначив депутата Владислава Мостовенка за наполегливу працю задля розвитку громади та з нагоди ювілейного Дня народження.

Розгляд сесійних питань розпочинається звітами старост Вищебулатецького, Вовчицького, Войнихівського, Засульського, Новаківського, Оріхівського та інших округів старостинського округу Лубенської територіальної громади. Приймаючи проєкти рішень доповідачів, від депутатів звучала подяка на адресу старост за налагоджену співпрацю та допомогу ЗСУ.

З питаннями освітньої галузі виступив начальник управління освіти Мирослав Костенко, який проінформував про створення класів та груп з інклюзивною формою навчання та введення до штатних розписів закладів освіти Лубенської територіальної громади додаткових штатних одиниць й про зміну типу, назви, юридичної адреси та затвердження Статутів закладів загальної середньої освіти Лубенської територіальної громади у новій редакції.

Далі перейшли до розгляду важливих питань галузі охорони здоров’я. Йшлося про затвердження фінансового плану Комунального некомерційного підприємства „Центр первинної медико-санітарної допомоги“ Лубенської міської ради Лубенського району Полтавської області на 2023 рік у новій редакції, фінансового плану Комунального підприємства „Лубенська лікарня інтенсивного лікування“ Лубенської міської ради Лубенського району Полтавської області на 2023 рік у новій редакції, „Лубенська міська клінічна стоматологічна поліклініка“ та інших медичних установ.

Олександр Яременко, в.о. начальник управління житлово-комунального господарства інформував про внесення змін до Програми „Капітального ремонту існуючих каналізаційних колекторів та оглядових колодязів на системах водовідведення Лубенської територіальної громади на 2021-2025 роки“, про внесення змін до Програми з поліпшення утримання та збереження зелених насаджень Лубенської територіальної громади на 2022-2024 роки та ознайомив з програмою „Поліпшення техногенної та пожежної безпеки Лубенської територіальної громади на 2022-2024 роки“ у новій редакції, що було підтримано депутатами.

Також упродовж роботи сесії розглянуто проєкти інших рішень, які не були підтримані. Це зокрема:

про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельних часток (паїв) в натурі (на місцевості);

про затвердження технічних документацій із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельних ділянок (невитребуваних земельних часток (паїв)) в натурі (на місцевості) та надання в оренду СФГ „Колосок“;

про затвердження технічних документацій із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельних ділянок (невитребуваних земельних часток (паїв)) в натурі (на місцевості) та надання в оренду ФГ „УКР-АРМ-АГРО“ та інші . Деякі земельні питання було знято з розгляду.

Про дату проведення наступної сесії повідомлятиметься пізніше.

 

Додати коментар

Меню

Перекладач жестової мови
Ти як?
Ти як? Перекладач жестової мови