Оперативна інформація станом на ранок 24.08.2023р.

Слава Україні! 547-ма доба широкомасштабної збройної агресії російської федерації проти України. Протягом доби російські окупанти завдали 10 ракетних та 57 авіаційних ударів, здійснили 70 обстріли з реактивних систем залпового вогню по позиціях наших військ та населених пунктах. Також, окупанти вчергове атакували територію України, застосувавши БпЛА «Shahed-136/131». Нашою протиповітряною обороною було знищено 12 ударних дронів противника. Внаслідок російських терористичних атак, на жаль, є загиблі та поранені серед цивільного населення. Руйнувань зазнали житлові будинки, портова інфраструктура, школи та інша цивільна інфраструктура. Ймовірність завдання ракетних та авіаційних ударів по всій території України залишається високою. Протягом доби відбулось 23 бойових зіткнення.


Авіація сил оборони протягом минулої доби завдала 2 удари по пунктам управління, 9 ударів по районам зосередження особового складу та 4 – по зенітно-ракетним комплексам противника. Підрозділи ракетних військ і артилерії протягом доби уразили 2 пункти управління, 1 район зосередження особового складу, озброєння та військової техніки та 2 артилерійських засоби на вогневих позиціях противника.
На території Лубенської громади ситуація на ранок 24 серпня залишається стабільноюконтрольованою. Триває посилене цілодобове патрулювання населених пунктів та охорона громадського порядку й об’єктів критичної інфраструктури.

Підприємства та організації, об’єкти критичної інфраструктури Лубенської громади працюють за визначеним графіком. Виникла аварія на водогоні першого водозабірного майданчика.  На місці аварії ведуться ремонтні роботи.

Сьогодні відзначаємо День Незалежності України. Акт про державну незалежність 24 серпня 1991 року спирався на Декларацію про суверенітет. А результати Всеукраїнського референдуму 1 грудня 1991 року стали найпереконливішим підтвердженням волі народу.

Знову нагадуємо водіям та усім іншим учасникам дорожнього руху! З метою попередження дорожньо-транспортних пригод на автошляхах бути обережними, пильними і насамперед дотримуватися правил дорожнього руху та ставитися із повагою одне до одного. Пам'ятайте: безпека на дорогах насамперед залежить від дотримання правил дорожнього руху!

За рішенням Ради оборони області, з 5 квітня комендантська година триває з 00:00 до 04:00 години ранку. У цей час забороняється пересування населеними пунктами без документів, що посвідчують особу та спеціальної перепустки.

Цілодобові телефони міської ради: 71 432, 066 342 27 94

Слава нації! Слава Україні!

Додати коментар

Меню

Перекладач жестової мови
Ти як?
Ти як? Перекладач жестової мови