Виховуємо молодих лідерів

30 серпня у м. Полтава відбулося нагородження переможців обласного конкурсу у сфері молодіжної політики «Молодіжний лідер Полтавщини». Серед 9 нагороджених лідерів Полтавщини подяку Полтавської обласної ради та премію у сумі 10 000 грн. отримала і наша лубенка, голова волонтерського загону «Милосердя» Лубенського медичного фахового коледжу Ксенія Сомова.

За ініціативи відділу сім’ї, молоді та спорту, на конкурс «Молодіжний лідер Полтавщини» було підготовлено документи та подано на конкурс кандидатуру активної, цілеспрямованої студентки, голови волонтерського загону «Милосердя» Лубенського медичного фахового коледжу, Ксенії Сомової. Вона відзначилася у номінації «Забезпечення дієвості механізмів участі молоді у житті власних громад». Щиро раді за Ксенію, поділяємо її радість та зичимо нових перемог!

Слід зазначити, що Лубенський медичний фаховий коледж багато років поспіль співпрацює із відділом сім’ї, молоді та спорту у напрямку реалізації молодіжної політики. Протягом цього часу в Лубенській громаді започатковано та успішно реалізовуються багато добрих справ, а саме:

“Від серця - до серця ” - співпраця з органами місцевого самоврядування, влади, молодіжними центрами та громадськими організаціями з метою розвитку волонтерського руху;

“Дитяча посмішка ” - шефська допомога дітям, які опинилися у складних життєвих обставинах, дітям - інвалідам та з порушеннями розвитку з метою емоційної підтримки та благодійної допомоги;

“Обличчя істини ” - соціальна допомога особам похилого віку з метою поліпшення умов догляду та підтримки маломобільних та немобільних, ветеранів та інвалідів війни;

“Здорові люди – здорове суспільство ” - робота у сфері громадського здоров’я з метою попередження захворювань, збільшення тривалості активного та працездатного віку та заохочення громадян до здорового способу життя.

Перемога Ксенії Сомової – це гарний стимул для молоді повірити у власні сили, бути активним, наполегливо працювати та впевнено йти до визначеної мети. Адже лідерами не народжуються – ними стають!

Додати коментар

Меню

Перекладач жестової мови
Ти як?
Ти як? Перекладач жестової мови