Оперативна інформація станом на ранок 31.08.2023р.

Слава Україні! 554-та доба широкомасштабної збройної агресії російської федерації проти України. Протягом доби російські окупанти завдали чергового авіаційного удару іранськими ударними БпЛА “Shahed-136/131” по Україні. Силами та засобами Повітряних Сил, у взаємодії із ППО інших складових Сил оборони, усі 15 ворожих “шахедів” було знищено. Також ворог завдав 1 ракетного, 47 авіаційних ударів та здійснив 23 обстріли з реактивних систем залпового вогню по позиціях наших військ та населених пунктах. На жаль, є постраждалі серед цивільного населення. Протягом доби відбулось близько 30 бойових зіткнень.

Ймовірність завдання ракетних та авіаційних ударів по всій території України залишається високою.

Водночас Сили оборони України продовжують ведення наступальної операції на Мелітопольському та Бердянському напрямках, закріплюються на досягнутих рубежах, здійснюють заходи контрбатарейної боротьби.

Авіація сил оборони за добу завдала 8 ударів по районах зосередження особового складу, озброєння та військової техніки противника та 2 - по зенітно-ракетних комплексах окупантів.

Підрозділи ракетних військ і артилерії протягом доби уразили 10 артилерійських засобів на вогневих позиціях, 1 радіолокаційну станцію, 1 пункт управління, 1 район зосередження озброєння та військової техніки, 2 засоби протиповітряної оборони, 3 склади боєприпасів ворога.

На території Лубенської громади ситуація на ранок 31 серпня залишається стабільною та контрольованою. Триває посилене цілодобове патрулювання населених пунктів та охорона громадського порядку й об’єктів критичної інфраструктури.

Підприємства та організації, об’єкти критичної інфраструктури Лубенської громади працюють за визначеним графіком.

Сьогодні на території громади відбудуться тренування зі зброєю. Зберігайте спокій!

Укотре нагадуємо водіям та усім іншим учасникам дорожнього руху! З метою попередження дорожньо-транспортних пригод на автошляхах бути обережними, пильними і насамперед дотримуватися правил дорожнього руху та ставитися із повагою одне до одного. Пам'ятайте: безпека на дорогах насамперед залежить від дотримання правил дорожнього руху!

За рішенням Ради оборони області, з 5 квітня комендантська година триває з 00:00 до 04:00 години ранку. У цей час забороняється пересування населеними пунктами без документів, що посвідчують особу та спеціальної перепустки.

Цілодобові телефони міської ради: 71 432, 066 342 27 94

Слава ЗСУ! Переможемо!

Додати коментар

Меню

Перекладач жестової мови
Ти як?
Ти як? Перекладач жестової мови