Вітаємо з Днем підприємця!

Шановні підприємці Лубенщини!

Прийміть найщиріші вітання з вашим професійним святом!

       У цей день ми віддаємо належне праці людей, які з великим завзяттям і наполегливістю, з власної ініціативи і зі справжнім ентузіазмом освоюють економічний простір та проявляють себе у різних сферах нашого життя.

       Майбутнє нашого краю нерозривно пов’язано з вашою роботою. Завдяки вашій щоденній наполегливій праці й професіоналізму будується основа успішної економіки Лубенщини, бо підприємці Лубенщини завжди були і є надійною опорою розвитку регіону, рушійною силою модернізації економіки. Саме ви сприяєте наповненню бюджету, створенню нових робочих місць, підвищенню конкурентоспроможності вітчизняної продукції на ринках України та за її межами, забезпечуєте жителів необхідними товарами і послугами, берете участь у благодійних акціях.

      Тож у цей святковий день маємо за честь щиро подякувати підприємцям, які під час війни не опустили руки, а знайшли сили та ресурси розширювати власний бізнес, створювати робочі місця та дбати про благоустрій територій: ТОВ «Хвиля» (Директор Євгенія Лисенко), ФОП Ляшко Руслан Віталійович, ФОП Михайленко Аліна Олександрівна, ФОП Білевцов Юрій Юрійович, ФОП Онікієнко Дмитро Ігорович, ФОП Шовтута Олександр Анатолійович, ФОП Ступка Аліна Станіславівна, ФОП Омельяненко Оксана Олексіївна та інші.

    Шановні підприємці, ми високо цінуємо ваш внесок у забезпечення економічної та соціальної стабільності. Адже сьогодні як ніколи важливою є побудова партнерських відносин між бізнесом, владою та громадянським суспільством за принципами взаємодовіри та взаємодопомоги.

     Попри труднощі, пов’язані з війною, саме ви з честю зуміли забезпечити мешканців громади і переселенців необхідними товарами та послугами і саме завдяки вам створено надійний тил для наших захисників.

    Великої подяки заслуговують підприємці, які з перших днів війни не залишилися осторонь нашої спільної біди та доєдналися до волонтерського руху і до цього часу активно підставляють своє плече підтримки як бійцям Збройних Сил України, так і мирному населенню, що постраждало від збройної агресії російської федерації: ФОП Антоненко Олександр Іванович, ФОП Щербина Вʼячеслав Анатолійович, ФОП Михайленко Валерій Миколайович, ФОП Онікієнко Ігор Олександрович, ФОП Півень Валерій Миколайович, ФОП Шкарбань Микола Петрович, ФОП Карпенко Юрій Петрович, ФОП Руденко Олександр Павлович, ФОП Михайленко Сергій Миколайович, ФОП Легенчук Олександр Миколайович, ФОП Мясоїд Владислав Анатолійович, ФОП Дорошенко Тамара Володимирівна, ФОП Пашкевич Віктор Леонідович, ФОП Мороз Роман Іванович, ФОП Михайленко Анатолій Михайлович, ФОП Корнієнко Сергій Юрійович, ФОП Тригуб Людмила Дмитрівна, ФОП Ігнатчик Наталія Вʼячеславівна, ФОП Баришполець Володимир Васильович, ФОП Мягких Віктор Вікторович, ФОП Шакалій Сергій Іванович, ФОП Ляшко Руслан Віталійович, ФОП Минко Тетяна Василівна та багато інших підприємців. Складно всіх перелічити, але лубенці вдячні кожному з вас.

     Дякуємо за незламність вашого характеру і силу духу, які притаманні нашому народові.

    Щиро бажаю вам, шановні підприємці, впевненості у собі, вдалих угод, надійних партнерів, невичерпної наснаги у праці, а також подальших успіхів у підприємницькій діяльності на благо і добробут нашої Лубенщини і незалежної України.

     Нехай це професійне свято додасть сил, наснаги, успіхів в усіх починаннях та процвітання бізнесу. Нехай кожна започаткована вами справа буде вдалою і успішною, а бізнес - стабільним і процвітаючим!

     Миру, щастя, добра та достатку вам, вашим родинам та всій Україні!

 

     З повагою,

    Лубенський міський голова                                               Олександр ГРИЦАЄНКО

Додати коментар

Меню

Перекладач жестової мови
Ти як?
Ти як? Перекладач жестової мови