Вітаємо зі святом!

 Шановні спортсмени, тренери, працівники організацій та установ фізичної культури і спорту, ветерани та шанувальники спорту нашої громади, - вся спортивна спільнота!

 

Стало доброю традицією у другу суботу вересня, згідно з Указом Президента України від 29 червня 1994 року № 340/94, відзначати День фізичної культури і спорту. Це свято прихильників здорового способу життя, оздоровчо-фізкультурного та спортивного руху, людей різних вікових груп та професій, тих, хто робить особистий внесок у формування здорового покоління.

Сьогодні на теренах Лубенщини відзначається тенденція до популяризації спорту та здорового способу життя. Наша громада пишається молодими та досвідченими спортсменами, чиї світлини прикрашають Дошку відзнаки «Лубни спортивні». Пишаємося також досягненнями юних чемпіонів різних спортивних секцій, які постійно перемагають у спортивних змаганнях різного рівня, займають призові місця та уславлюють нашу мальовничу Лубенщину.

Тож вітаємо з Днем фізичної культури і спорту усіх, хто любить активний, динамічний, здоровий стиль життя! Бажаємо легко підкорювати нові спортивні вершини та чергових перемог!

Зичимо міцного здоров'я, родинного щастя, натхнення у всіх починаннях і нових спортивних стартів під мирним небом України!

З Днем фізичної культури та спорту!

Додати коментар

Меню

Перекладач жестової мови
Ти як?
Ти як? Перекладач жестової мови