Презентовано книгу психологині Тетяни Пономарьової-Бабенко «Ти+Я= ГАРМОНІЯ»

7 вересня у Лубенській міській бібліотеці для дорослих ім. В. Леонтовича презентовано книгу психологині Тетяни Пономарьової-Бабенко «Ти+Я= ГАРМОНІЯ». Послухати психологічні поради, задати низку запитань фахівцю психологічних знань та врешті решт більше дізнатись про гармонійні стосунки у парі було багато охочих: студенти Луганського національного університету імені Тараса Шевченка, молоді пари, користувачі книгозбірні, пересічні лубенці різного віку – усі вони дієво комунікували, ділилися власним досвідом та брали до уваги практичні поради психолога.

Отож книга, презентована Тетяною Пономарьовою-Бабенко, написана за 180 днів та видана до 9-ї річниці її подружнього життя. Ознайомившись з інформаційним джерелом, ви навчитесь поважати себе, як особистість, говорити правду одне одному, як це не важко, уникати конфліктів та знаходити компроміси у стосунках. Є тут і партнерські вправи, а ще тренінги для двох, якими варто скористатись. Особливий розділ «Зрада» також зацікавить читача.

Сьогодні ж з психологинею користувачі вибудовували фундамент відносин, де у пріоритеті стали взаєморозуміння, відповідальність, повага, табу інтимних стосунків на початкових етапах зустрічей та багато іншого. А ще послухали авторський вірш про кохання, продекламований активним користувачем книгозбірні Ісусом Чорнієм.

Тетяна Пономарьова-Бабенко хоче бачити українські пари щасливими, бо це запорука здорового суспільства. Тож переконані, що презентована книга допоможе закоханим вибудувати найгармонійніші стосунки!

Додати коментар

Меню

Перекладач жестової мови
Ти як?
Ти як? Перекладач жестової мови