Вихованці "Євроклубу Лубни" примножують спортивну славу нашого міста

Приємно відзначити, що юні спортсмени Лубенщини продовжують уславлювати Посульський край своїми черговими перемогами та здобутками. Зокрема вихованці «Євроклубу Лубни» (тренер Вадим Лютий) вже неодноразово поверталися до міста з призовими місцями з різних змагань. Тож і до ювілейної дати заснування Лубен також порадували гарними результатами.

Зокрема 9 вересня  на базі Національного університету «Полтавська політехніка імені Юрія Кондратюка» відбувся Відкритий турнір міста Полтави з кікбоксингу WAKO, участь у якому взяли молоді спортсмени з десяти клубів. За результатами змагань у командному заліку переможцями турніру стали наші вихованці «Євроклубу Лубни» - I місце . Крім того, вони вибороли 15 - перших місць, 3 - других та 3 - третіх. А кубок за кращий нокаут дістався борцеві Денису Криворотьку.

Крім того, юні спортсмени відзначилися й на чемпіонаті Полтавської області з бойового самбо, що проводився на базі Полтавського державного аграрного університету. Змагання зібрали понад 70 учасників з 6 різних міст. Тут євроклубівці вибороли  призове ІІІ місце. Загалом лубенці отримали 4 - перших місця, 3 - других місця та 7 - третіх.

Що ж, щиро радіємо успіхам спортивної молоді та висловлюємо вдячність тренерам й наставникам. Так тримати! Перемагаємо в спорті – переможемо й  ворога на полі бою!

Слава Україні! Слава спортивним Лубнам!

Додати коментар

Меню

Перекладач жестової мови
Ти як?
Ти як? Перекладач жестової мови