Звітували у ГО "Ветеранів та інвалідів м.Лубни "Союз Чорнобиль України"

18 березня відбулися звітні збори громадської організації "Ветеранів та інвалідів м.Лубни "Союз Чорнобиль України", участь у яких взяв перший заступник міського голови Олег Соболєв.

 Крім Олега Соболєва, присутніми на обговоренні багатьох організаційних та питань стосовно соціального захисту ліквідаторів були й очільники інших чорнобильських організацій Лубенщини – Василь Піцура, Олег Коровіцин, а також вдови учасників ліквідації на ЧАЕС, інші запрошені.

Насамперед заслухали звіт голови даної організації. У виступах її очільника Миколи Салова та члена ради Людмили Салової було надано достатньо інформації щодо обсягів та напрямків проведеної упродовж 2020 року роботи ГО "Ветеранів та інвалідів м.Лубни "Союз Чорнобиль України".

Також на зборах було надано звіт про діяльність організації протягом року, що минув та звіт ревізійної комісії. Детально розповіли присутнім про проведені заходи спільно з іншими чорнобильськими організаціями Лубенщини, окреслили напрямки роботи на найближчий час, вислухали усіх, хто висловлював пропозиції чи зауваження. Також обговорили заплановані тематичні заходи до 35-х роковин трагедії на ЧАЕС.

Присутній на звітних зборах перший заступник міського голови Олег Соболєв відповів на чисельні запитання, що звучали на його адресу, підтримав усі висловлені пропозиції від ліквідаторів стосовно їхнього соціального забезпечення та захисту законних прав, а також висловив побажання об’єднатися усім чорнобильським організаціям Лубенщини для кращої та ефективнішої роботи над розв’язанням спільних проблем.

Додати коментар

Меню

Перекладач жестової мови
Ти як?
Ти як? Перекладач жестової мови