Привітали працівників комунальної сфери Лубенщини

19 березня у приміщенні виконкому відбулися урочистості з нагоди відзначення Дня працівників житлово-комунального господарства і побутового обслуговування населення. Під час святкового заходу, що проводився з дотриманням усіх необхідних карантинних умов, кращих представників галузі відзначено грамотами Полтавської ОДА, виконавчого комітету та професійної спілки ЖКГ.

На заході була присутня керуючий справами виконкому Юлія Білокінь, заступник міського голови з питань діяльності виконавчих органів ради Олександр Діденко, начальник відділу комунального господарства та капітального будівництва Олександр Сосна, очільники комунальних підприємств.

Повсякденна праця тих, хто трудиться на комунальних підприємствах часто непомітна і викликає частіше критику чи незадоволення, а проте, саме представники чисельної армії працівників ЖКГ Лубенщини, не зважаючи на будь-які погодні умови, забезпечують тепло і затишок в оселях, охайність і чистоту вулиць, доступність та доброякісність побутових послуг.

У вітальному зверненні до присутніх Лубенський міський голова Олександр Грицаєнко зазначив, що із загальної кількості усіх звернень, що надходять до Лубенської міської ради(Лубенського району Полтавської області) 50 відсотків стосуються саме питань комунальної галузі. Також Олександр Петрович відзначив, що працівники даної сфери завжди намагаються розв’язувати навіть найскладніші завдання, що часто виникають у побуті та повсякденному житті. Подякувавши за нелегку, але надзвичайно важливу роботу, він вручив відзнаки кращим працівникам.

Відтак, почесною грамотою Центрального комітету професійної спілки працівників житлово-комунального господарства, місцевої промисловості, побутового обслуговування населення України нагороджено директора ОКВПТГ «Лубнитеплоенерго» Дмитра Приймака та передано таку ж відзнаку голові первинної організації Профспілки, інспектору з кадрів ОКВПТГ «Лубнитеплоенерго» Тамарі Аніщенко.

Почесну грамоту управління житлово-комунального господарства Полтавської ОДА та обласної організації профспілки працівників житлово-комунального господарства, місцевої промисловості, побутового обслуговування населення вручено: слюсарю-сантехніку ЛК ЖЕУ Олексію Потоцькому, оператору котельні ОКВПТГ «Лубнитеплоенерго» Юрію Міщенку та контролеру цього ж підприємства, Валентині Остапенко.

За сумлінну працю, вагомий особистий внесок у благоустрій Лубенської територіальної громади, у стабільну роботу підприємства, забезпечення населення громади життєво важливими послугами та з нагоди професійного свята - Дня працівників житлово-комунального господарства і побутового обслуговування населення, грамоти виконавчого комітету Лубенської міської ради було вручено багатьом представникам таких добре відомих комунальних підприємств, як: «Лубни-водоканал», «Конвалія», «Шляхрембуд», «Лубниміськсвітло», «Ритуалсервіс», «Лубнитеплоенерго», житлово-експлуатаційного управління, ТОВ «Чисте місто плюс».

Ті, хто пропрацювали у сфері понад 15 років, були відзначені званням «Ветеран праці житлово-комунального господарства».

Також на честь урочистого заходу святкову програму для запрошених комунальників підготували артисти Лубенщини.

Додати коментар

Меню

Перекладач жестової мови
Ти як?
Ти як? Перекладач жестової мови