З Днем працівників лісу!

Шановні працівники лісового господарства, лісової та деревообробної промисловості, студенти, ветерани праці!

17 вересня відзначається ваше професійне свято, тож прийміть вітання від усієї громади! В Україні святкування започаткували в 1993 році. З того часу, щороку, працівники лісництв отримують привітання та подяку за працю. Адже саме вони піклуються про лісові багатства, бережуть ліс від пожеж, незаконної вирубки та стихійних звалищ.

Як відомо, Україна посідає восьме місце в Європі за кількістю лісів. Загальна площа лісового фонду України становить 10,4 млн га, із яких вкритих лісовою рослинністю – 9,6 млн га. З біорізноманіття наші ліси займають одне з перших місць в Європі. Зберегти та примножити всі ці надбання – справа лісівників. Навіть у цей важкий час, коли ворог знищує нашу державу і її багатства.

Тож вітаємо усіх фанатів, ентузіастів, професіоналів, відданих своїй справі, а також колектив викладачів та студентів Лубенського лісотехнічного фахового коледжу з професійним святом. Саме цей державний вищий навчальний заклад І-го рівня акредитації готує кваліфікованих фахівців – справжніх професіоналів своєї справи! Випускники навчального закладу працюють у різних регіонах України та далеко за її межами, досягли визначних професійних успіхів та висот, чим пишаємося.

Шановні працівники та ветерани лісового господарства Лубенщини, дякуємо  за невтомність і самовідданість, любов до обраної справи! Щиро бажаємо щастя, добра, достатку та вагомих, мирних трудових досягнень.

З професійним святом – з Днем працівників лісу!

Додати коментар

Меню

Перекладач жестової мови
Ти як?
Ти як? Перекладач жестової мови