Втрачаємо... Болить... Сумуємо....

Страшною ціною виборюють українці свою свободу. Горе, смерть, біда чатують на шляху до Перемоги. Нова втрата у нашій громаді.

12 вересня, вірний військовій присязі, під час мінометного обстрілу в районі селища Новоселівське, Сватівського району, Луганської області отримав поранення несумісне з життям і загинув наш земляк -  гранатометник механізованого батальйону військової частини, солдат РОЖНЯТОВСЬКИЙ МИХАЙЛО ВОЛОДИМИРОВИЧ.

Михайло Володимирович народився 21 квітня 1975 року у Лубнах. Виховувала хлопчика бабуся, оскільки рано став сиротою. Світлим, позитивним, активним його й досі пам’ятають у загальноосвітній школі №8, яку він закінчив.

Пізніше отримав освіту у Лубенському лісотехнічному коледжі. Працював у Лубенському відділенні «ПРИВАТБАНКУ». Трудовий шлях продовжив у державних та приватних охоронних структурах Лубен та Києва.

Михайло був освіченою людиною, захоплювався читанням, цікавився політикою. Звичайно, він не міг бути байдужим до подій в Україні. Тому, без вагань рушив за призивом до військкомату. З березня цього року він встиг здобути спеціальність артилериста та успішно воювати  на Лиманському напрямку та в Луганській області.

На жаль, війна дуже рано обірвала його життя. У пам’яті рідних, численних друзів Михайло Володимирович залишиться позитивним та життєрадісним, щирим і привітним, душею компанії і надійним товаришем.

Слова глибокого співчуття сім’ї загиблого: дружині, сину та доньці, рідним та друзям.

Ми будемо з вдячністю берегти пам’ять про земляка- героя.

Вічна і світла пам’ять та Царство небесне.

Прощання з РОЖНЯТОВСЬКИМ Михайлом Володимировичем відбудеться 19 вересня о 12 годині на Володимирському майдані у Лубнах.

Додати коментар

Меню

Перекладач жестової мови
Ти як?
Ти як? Перекладач жестової мови