На спортивних змаганнях Лубенщини

З нагоди святкування Дня міста та Дня фізичної культури і спорту у нашій громаді відбулося чимало цікавих спортивних змагань.

У спортивному залі дитячо-юнацької спортивної школи відбувся волейбольний турнір серед юнацьких та чоловічих команд Нагороди розіграли команди ДЮСС м.Лубни, «Ветеран» та команди с.Вищий Булатець.

Перемогу здобула команда «Ветеран», другими стали вихованці дитячо-юнацької спортивної школи, а третіми представники Вищого Булатцю.

9 вересня на стадіоні «Центральний» відбувся футбольний турнір серед юнаків 2015 року народження. У турнірі брали участь 6 команд, представників спортивних шкіл міста Лубни, Миргорода та Гребінки.

Перемогу святкували вихованці Лубенської дитячо-юнацької спортивної школи. Другими стали спортсмени Гребінки, а третіми - юні футболісти Миргорода.

Стадіон «Торпедо» став місцем проведення футбольного турніра серед юнаків 2011-2012 років народження.

У змаганнях, які організував і провів сектор з питань фізичної культури і спорту відділу сім’ї, молоді та спорту виконавчого комітету Лубенської міської ради, взяли участь три команди з ДЮСШ м. Лубни. Це «ДЮСШ» (Лубни), «ДЮСШ» (Лубни-Оріхівка) і «ДЮСШ» (Лубни-Засулля).

На змаганнях вирували чудові емоції. Перемогу отримали найсильніші, а задоволення – всі: і гравці, і вболівальники!

Додати коментар

Меню

Перекладач жестової мови
Ти як?
Ти як? Перекладач жестової мови