Відбулася 33-тя позачергова сесія Лубенської міської ради

21 вересня під головуванням Олександра Грицаєнка відбулася  33-тя позачергова сесія Лубенської міської ради. На її розгляд було винесено понад сто питань порядку денного.

Депутати прийняли рішення про дострокове припинення повноважень депутатів фракції «Слуга народу» Оксани Стасенко та Катерини Богинич, що подали відповідні заяви. Голова фракції Сергій Сіряченко пояснив присутнім, що заяви подані депутатами через необхідність виїзду за кордон за станом здоров’я.

Затвердили рішення про створення класів з інклюзивною формою навчання та, відповідно, ввели до штатних розписів окремих закладів освіти додаткові штатні одиниці. Внесено зміни до Комплексної програми розвитку соціального захисту населення. Зокрема ці зміни стосуються порядку надання одноразової грошової допомоги до Дня захисників і захисниць України членам сімей загиблих осіб, що захищали незалежність, суверенітет і територіальну цілісність України, ветеранам АТО/ООС, особам з інвалідністю, учасникам бойових дій та іншим відповідним категоріям.

У зв’язку зі зміною назви вулиць затверджено рішення про зміну юридичної адреси Лубенського міського центру ПМСД та затверджено Статут підприємства у новій редакції. Депутати розглянули та затвердили Програму «Забезпечення окремих груп населення Лубенської Територіальної громади за певними категоріями захворювань лікарськими засобами, виробами медичного призначення та технічними засобами медичного призначення на 2022-2024 роки» у новій редакції та фінансові плани і програми Центру ПМСД та Лубенської лікарні інтенсивного лікування.

Крім того прийняті рішення про затвердження Програм надання поточного трансферту КП «Сяйво» та КП «Лубни-водоканал»; зміни до Програми з утримання та ремонту доріг Лубенської територіальної громади; зміни до цільових програм комунальних підприємств.

Окремо начальник фінансового управління Тамара Романенко ознайомила, а сесія внесла зміни до показників бюджету громади на поточний рік.

На сесії також розглянуто низку земельних та майнових питань з яких прийняті відповідні рішення.

Додати коментар

Меню

Перекладач жестової мови
Ти як?
Ти як? Перекладач жестової мови