«Жінки. Мир. Активізм»

З 13 по 17 вересня в с. Нижнє Солотвино Закарпатської області, у рамках проєкту «Жінка для жінки: підтримка лідерства ВПО та посилення впливу на прийняття рішень», працював Табір для жінок «Жінки. Мир. Активізм», організований ГО «Бюро гендерних стратегій і бюджетування» у партнерстві із ГО «Центр гендерної культури».

Цьогоріч у конкурсі на участь у жіночому таборі «Жінки. Мир. Активізм» надійшло понад 266 заявок. За рішенням відбіркової комісії представником від Полтавщини було обрано Аліну Козачкову, заступника директора з виховної роботи Лубенського лісотехнічного фахового коледжу.

Програма 5-ти денного навчання для жінок була доволі насичена, розроблена з використанням різноманітних форм навчальної діяльності та включала тренінги, лекції, майстер-класи, групові заняття, вікторини, заходи та мотиваційні активності за інтересами: жіноче лідерство; самореалізація жінки в соціумі: формування навичок публічності; світовий феміністичний рух: історія та еволюція; витоки фемінізму в Україні: основні маркери та взаємовпливи; протидія емоційному професійному вигоранню та вікарної травматизації жінок-лідерок; миробудівництво, миротворчість, розбудова миру; код безпеки – 1325.

Слід зазначити, що жіночий табір став важливою подією для об’єднання зусиль у рамках спільної роботи та координації дій у підготовці та відзначенні 140-річчя українського жіночого руху, що відзначатиметься у 2024 році.

5 днів пройшли швидко і непомітно, але за такий короткий час учасниці та організаторки здружилися між собою і, навіть, обговорювали можливості подальшої спільної діяльності.

Додати коментар

Меню

Перекладач жестової мови
Ти як?
Ти як? Перекладач жестової мови