Оперативна інформація станом на ранок 26.09.2023 р.

Слава Україні! Розпочалася 580-та доба широкомасштабної збройної агресії російської федерації проти України.

Минулої доби російська федерація атакувала Україну 12 крилатими ракетами “Калібр”, 2 протикорабельними ракетами П-800 “Онікс” та 24 іранськими ударними БпЛА типу “Shahed-136/131” по припортовій інфраструктурі Одеської області та інших об’єктах цивільної інфраструктури. В результаті успішної бойової роботи силами та засобами протиповітряної оборони Повітряних Сил у взаємодії з ППО інших складових Сил оборони України було знищено 11 крилатих ракет “Калібр та усі 24 ворожі “шахеди”.

Крім того, сьогодні вночі, окупанти знову атакували Україну дронами-камікадзе типу “Shahed-136/131”. Інформація щодо наслідків цієї терористичної атаки наразі уточнюється.

На території Лубенської громади ситуація на ранок 26 вересня залишається стабільною та контрольованою. Триває посилене цілодобове патрулювання населених пунктів та охорона громадського порядку й об’єктів критичної інфраструктури.

У зв’язку з технічною необхідністю сьогодні з 9 години буде призупинено роботу водозабірного майданчика №2. Роботи будуть виконуватись впродовж робочого дня.

Підприємства та організації, об’єкти критичної інфраструктури Лубенської громади працюють за визначеним графіком. Комунальні підприємства громади виконують планові завдання з підготовки до роботи в осінньо-зимовий період та ліквідовують наслідки аварій.

За рішенням Ради оборони області, з 5 квітня комендантська година триває з 00:00 до 04:00 години ранку. У цей час забороняється пересування населеними пунктами без документів, що посвідчують особу та спеціальної перепустки.

Цілодобові телефони міської ради: 71 432, 066- 342- 27- 94!

Слава Україні!

Додати коментар

Меню

Перекладач жестової мови
Ти як?
Ти як? Перекладач жестової мови