Відбулося чергове засідання виконавчого комітету

27 вересня під головуванням Олександра Грицаєнка відбулося чергове засідання виконавчого комітету Лубенської міської ради. На порядку денному важливі питання життєдіяльності громади.

Серед питань, що отримали підтримку членів виконавчого комітету: затвердження мережі класів і контингенту учнів закладів загальної середньої освіти, гуртків закладів позашкільної освіти, відділень та груп дитячо-юнацької спортивної  школи Лубенської територіальної громади на 2023-2024 навчальний рік та проєктної документації на будівництво укриттів в окремих навчальних закладах; внесення змін до рішення виконавчого комітету «Про створення призовної комісії на час дії воєнного стану»; про житлову та громадську забудову і благоустрій; про розміщення обʼєктів сезонної торгівлі та укладання договорів земельного строкового сервітуту та ряд інших питань.

Жваву дискусію викликало обговорення питання Про встановлення тарифів на платні медичні послуги, що надаються населенню Комунальним підприємством «Комунальне некомерційне підприємство Лубенський міський центр первинної медико-санітарної допомоги». За інформацією директора цього підприємства Олени Пучки - це стосується послуг з додаткових медичних досліджень, лікувального масажу, тощо. Отримати такі додаткові медичні послуги можна також за направленням свого сімейного лікаря. Їх перелік та вартість будуть оприлюднені на нашому сайті. Дізнатися про них можна і безпосередньо у Центрі ПМСД.

Члени виконавчого комітету затвердили рішення Про встановлення тарифу на видалення побутових відходів для КП «Чисте місто» на звалищі ТПВ м.Лубни; Про внесення змін до переліку об’єктів поточного ремонту асфальтобетонного покриття вулиць м. Лубни на 2023 рік; Про  уповноваження на складання протоколів про адміністративне правопорушення. Крім того надали дозвіл на видалення зелених насаджень на території міста та розміщення зовнішньої реклами. Прийняті були й інші питання, що виносилися на розгляд  виконавчого комітету. Всі рішення будуть оприлюднені на сайті міської ради після їх підписання.

Додати коментар

Меню

Перекладач жестової мови
Ти як?
Ти як? Перекладач жестової мови