Пам'ятаємо, поважаємо!

Щановне мудре, старше покоління Лубенщини!

Другий місяць осені починається з особливої дати - 1 жовтня у всьому світі відзначається Міжнародний день людей похилого віку.

Україна, як повноправний член ООН, підтримала ініціативу міжнародної спільноти та з 1991 щорічно відзначає цей день. Цей день – не лише можливість нагадати всім про людський обов’язок бути турботливими й милосердними до найповажнішої частини суспільства. Це і привід до роздумів щодо подальшої долі людства, його культури, взаємозв’язку поколінь.

Люди старшого покоління – це наші батьки, рідні, колеги поважного віку, це досвідчені, мудрі, добрі люди. Це шановні громадяни країни, які кращі роки своєї молодості, знання, таланти та вміння присвятили державі та суспільству, дітям та онукам. Ми завжди прислухаємося до їхньої авторитетної думки, просимо порад, ставимо за приклад у тому, як слід любити Батьківщину, самовіддано трудитися, працювати над собою та берегти одвічні родинні цінності.

Тож у ці осінні дні є чудова нагода подякувати нашому поважному старшому поколінню за неоціненні знання та слушні поради, за готовність підтримати й допомогти, за гідний приклад для наслідування. Міцного здоров'я вам, мирного неба, душевного спокою, світлої надії на краще, а також любові, опіки та турботи від рідних!

Бережіть себе, радуйте нас своєю присутністю у нашому житті. Глибока шана вам та повага!

Додати коментар

Меню

Перекладач жестової мови
Ти як?
Ти як? Перекладач жестової мови