Вітаємо!

Шановні герої-захисники та захисниці, громадо, молодь!

 1 жовтня Україна відзначатиме День захисників і захисниць України, відомий також, як День Українського козацтва. Через реформу церковного календаря в Україні з 2023 року святкування перенесено на 1 жовтня. Свято, яке в умовах сьогодення набуло надзвичайного значення для кожного українця.

Бо саме завдяки нашим захисникам, які зберігають кращі традиції козацтва, ми маємо змогу в прямому сенсі слова – ЖИТИ: говорити своєю мовою, цінувати те, що нам дороге, сіяти й збирати врожай, народжувати і вчити дітей, мріяти й відпочивати.

Ми пишаємося кожним нашим земляком, який стоїть на захисті нашої волі й незалежності. Зараз у найгарячіших точках нас захищають від ворога близько двох тисяч наших земляків-лубенців. Щира їм вдячність і низький уклін. Дуже цінуємо вашу могутню силу, патріотизм, міцний захист і неймовірну витривалість.

Сердечні вітання ветеранам, учасникам війни, військовослужбовцям, воїнам запасу, добровольцям, батькам та матерям солдатів, - усім справжнім козакам та козачкам!

На жаль, у ці важкі дні часто доводиться й проводжати в засвіти героїв-земляків, які до останнього подиху стояли на нашому захисті. Вічна їм пам’ять і наша вдячність. Імена цих захисників назавжди вписані в історію України і Лубенщини.

Сучасні воїни примножують і розвивають тисячолітні українські військові традиції. Війна формує та гартує українську незламну націю. Своїм героїзмом ми викликаємо повагу, дивуємо й змінюємо світ. Щодня, підтримуючи один одного, ми продовжуємо боротися за свободу та незалежність, національну гідність.

Впевнені, що нинішні захисники та захисниці обов'язково здобудуть перемогу. А задля цього усі ми разом повинні забезпечувати нашій армії міцний тил – кожен у свій спосіб, але з максимальною самовіддачею, так, щоб це посилювало наших оборонців і наближало перемогу.

Тож хай віра оберігає вас, захисники та захисниці, від ворожої зброї, а любов до рідної землі не вичерпується навіть у найскладніші миті! Зичимо міцного здоров'я, добра, щасливого майбуття, злагоди Вам та Вашим родинам. Повертайтеся живими та неушкодженими! І нехай ніколи не буде переводу славному козацькому роду!

З нами правда, а, значить, обов’язково переможемо!

Миру всім, снаги віри та сили духу!

З Днем захисників і захисниць України! З Днем українського козацтва!

Додати коментар

Меню

Перекладач жестової мови
Ти як?
Ти як? Перекладач жестової мови