Оперативна інформація станом на ранок 02.10.2023 р.

Слава Україні! Розпочалася 586-та доба широкомасштабної збройної агресії російської федерації проти України. За повідомленням Генштабу ЗСУ, протягом минулої доби відбулося 38 бойових зіткнень. Загалом ворог завдав 10 ракетних та 89 авіаційних ударів, здійснив 39 обстрілів з реактивних систем залпового вогню як по позиціях наших військ, так і по цивільних об’єктах нашої держави. Також російська федерація в ніч на 1 жовтня завдала чергового удару по Україні, застосувавши близько 30 ударних БпЛА типу “Shahed-136/131” з південного, південно-східного та північного напрямків. Силами та засобами протиповітряної оборони знищено 16 ворожих “шахедів”. Внаслідок російських терористичних атак, на жаль, є загиблі та поранені серед цивільного населення. Руйнувань та пошкоджень зазнали приватні житлові будинки та інша цивільна інфраструктура.

Протягом минулої доби авіація сил оборони завдала 13 ударів по районах зосередження особового складу, озброєння та військової техніки противника.

Підрозділи ракетних військ уразили зенітно-ракетний комплекс, пункт управління, склад боєприпасів та 16 артилерійських засобів противника.

На території Лубенської громади ситуація на ранок 2 жовтня залишається стабільною та контрольованою. Триває посилене цілодобове патрулювання населених пунктів та охорона громадського порядку й об’єктів критичної інфраструктури.

Підприємства та організації, об’єкти критичної інфраструктури Лубенської громади працюють за визначеним графіком. Комунальні підприємства громади виконують планові завдання з підготовки до роботи в осінньо-зимовий період.

Сьогодні, 2 жовтня об 11.00 годині на Новаківському цвинтарі, відбудеться прощання з померлим солдатом, нашим земляком, Сергієм Петровичем ПЕТРЕНКОМ. Світла пам’ять захиснику, Царство Небесне! Глибокі співчуття рідним.

За рішенням Ради оборони області, з 5 квітня комендантська година триває з 00:00 до 04:00 години ранку. У цей час забороняється пересування населеними пунктами без документів, що посвідчують особу та спеціальної перепустки.

Цілодобові телефони міської ради: 71 432, 066- 342- 27- 94!

Боротьба за Україну триває! Слава нації!

Додати коментар

Меню

Перекладач жестової мови
Ти як?
Ти як? Перекладач жестової мови