Сьогодні Лубенщина знову в жалобі…

Війна – страшне лихо, яке суперечить всьому гуманному та людському.

З великим сумом зустрічаємо невтішну звістку про втрату ще одного молодого захисника Сергія Петровича ПЕТРЕНКА, солдата мінометного взводу мінометної батареї механізованого батальйону.

Народився Сергій ПЕТРЕНКО 11 лютого 1990 року в Лубнах, закінчив ЗОШ №10. Будував плани на майбутнє, був доброзичливим, привітним молодим хлопцем, який любив життя у всіх його проявах.

Після закінчення школи навчався в ПТУ № 12, потім трудився на цегельному заводі в с. Терни, не боявся братися за будь-яку справу, працював у Польщі, аби підтримати родину.

Та війна страшним смерчем увірвалася в життя Сергія Петровича Петренка, тому власні інтереси одразу поступилися глибокому почуттю патріотизму.

17 січня 2023 року він був мобілізований та з багатьма іншими лубенцями вирушив на захист територіальної цілісності держави.

На жаль, війна вбиває як на полі бою, так і в тилу. Не оминула вона і нашого земляка, жорстоко зламавши молоде життя. 26 вересня в населеному пункті Новоплатонівка Ізюмського району, Харківської області передчасно помер молодий захисник.

Невтішною залишається мама солдата, брат та рідні.

Прикро і боляче…

Прощання з Сергієм Петровичем ПЕТРЕНКОМ відбудеться 2 жовтня 2023 року об 11.00 годині на Новаківському цвинтарі.

Додати коментар

Меню

Перекладач жестової мови
Ти як?
Ти як? Перекладач жестової мови