Вшанували громадян старшого покоління

Початок жовтня багатий на свята – це День захисників та захисниць України, День українського козацтва, День територіальної оборони України, День ветерана, День вчителя в Україні.  Віряни святкують Покрови Пресвятої Богородиці, композитори та музиканти відзначають Міжнародний день музики, а у територіальному центрі соціального обслуговування (надання соціальних послуг) Лубенської міської ради Лубенського району Полтавської області вшановують найстарших представників громади та висловлюють слова вдячності за вклад у розвиток країни в Міжнародний день людей похилого віку.

Тож, у територіальному центрі, навіть у складний час воєнного сьогодення, відбулася тематична година «Барви осені», де літніх людей вітала директор територіального центру Наталія Сухонос, вона побажали усім міцного здоров’я, добра, довголіття, злагоди та миру. Далі звучали гарні українські народні та патріотичні пісні від учасників хору ветеранів «Зустріч».

На таких заходах у літніх людей є можливість зустрітися один із одним, поспілкуватись, поділитись думками, досвідом та відчути, що про них пам’ятають та турбуються.

 

Завідувач відділення денного

перебування Людмила Полюлях

 

Додати коментар

Меню

Перекладач жестової мови
Ти як?
Ти як? Перекладач жестової мови