Навчали дітей правилам дорожнього руху

6 жовтня на території Центру культури та дозвілля (директор Інна Скиба) відбулося цікаве знайомство маленьких мешканців мікрорайону №4 (голова ради мікрорайону Ігор Онікієнко) з фахівцями Лубенського РУ ГУ ДСНС України в Полтавській області та інспекторами патрульної служби міста Полтави.

Патрульні та рятувальники нагадали дітям з багатодітних, малозабезпечених та внутрішнього переміщених родин правила безпечної поведінки у повсякденному житті.

Також поліціянти розповіли маленьким громадянам правила поводження на дорозі, про необхідність кожному пішоходу використовувати світловідбивальні елементи. Під час спілкування юні учасники дорожнього руху демонстрували  гарні знання.

Найцікавішим для дітей було, звісно, посидіти всередині службових автомобілів, випробувати гучномовець та приміряти спецодяг пожежника чи поліціянта, а ще спробувати подихати зі спеціального кисневого балона, потримати в руках пожежний рукав, а також сфотографуватися.

Знайомство з працівниками поліції організувала Наталія Ковп. За словами найменших мешканців мікрорайону, зустріч була цікавою, корисною та пізнавальною.

Додати коментар

Меню

Перекладач жестової мови
Ти як?
Ти як? Перекладач жестової мови