У Публічній бібліотеці ім.В.Малика відбулася презентація нової книги Юлії Манойленко

26 жовтня у Публічній бібліотеці ім.В. Малика відбулася творча зустріч з поетесою, членом НСПУ Юлією Манойленко, з нагоди презентації чергової поетичної збірки нашої землячки.

Вихід книги особливо важливий тепер, у час війни з російськими окупантами, коли наші воїни мужньо тримають на сході й півдні України фронти, –  це велика справа, адже слово – також потужна зброя.

Привітали Юлію Манойленко друзі та колеги: голова літо’бєднання ім. О.Донченка, головний редактор газети "Лубенщина" Олександр Міщенко, завідуюча Публічної бібліотеки ім.В. Малика Валентина Сьомак, поетеса Лариса Галич та інші колеги творчого цеху.

Справжнє тепле людське спілкування та лірична поезія і барвисті мелодії від Віри Кривошеї, Лідії Гриценко та Віри Марченко (акомпонемент Володимир Котюх) створили зворушливу атмосферу свята. 

Пошановувачі творчості талановитої поетеси мали змогу поспілкуватися з авторкою нової книги «Говіння вишень» у невимушеній атмосфері, почути ліричні й дуже потужні енергетично поезії.

Бажаємо нашій неповторній Юлії Манойленко нових ідей, натхнення, здійснення мрій. І пам'ятаймо, хто оберігає наше життя.

Захід залишив по собі багато щирих, світлих та добрих емоцій.

Додати коментар

Меню

Перекладач жестової мови
Ти як?
Ти як? Перекладач жестової мови