Герой повертається на щиті. Сумуємо...

Сторінки новітньої історії нашої держави й Лубенщини окроплені кров’ю кращих її синів і дочок. Болем і щемом, сумом і сльозами зустрічаємо ми звістки про чергових наших Героїв, які на щиті повертаються до дому.

25 жовтня 2023 року поблизу села Кліщіївка Донецької області, гідно виконуючи свій військовий обов’язок під час оборони держави, стримуючи збройну агресію російської федерації, залишився вірним присязі і загинув наш земляк, кулеметник-розвідник розвідувального батальйону старший сержант МЕЛЬНИК МАКСИМ СЕРГІЙОВИЧ.

Максим Сергійович народився 8 лютого 1989 року у Лубнах. Тут у 2006 році закінчив загальноосвітню школу №8. Після її закінчення вчився у Київському політехнічному коледжі.

З армією Максима пов’язала строкова служба, яку він проходив у Полтаві у Військовому коледжі сержантського складу Військового інституту телекомунікацій та інформатизації. Завершивши строкову службу, став до лав підрозділу поліції спеціального призначення у м. Київ.

Пізніше працював в охоронній фірмі та в компанії «ВіЯр» у Києві, на підприємстві «Грейд-плюс» у Лубнах.

Це була сучасна молода людина. Максим захоплювався мотоциклами і комп’ютерами, дуже любив роботу по дереву, мріяв про мирне наповнене  життя. Його пам’ятають щирим та відкритим. Мав багато друзів і завжди був готовим допомагати всім, хто цього потребує.

У перші ж дні повномасштабного вторгнення росії на нашу землю Максим Мельник став до лав самооборони міста, а вже в липні 2022 року був призваний на службу до Збройних Сил України, де до останнього свого подиху вірно боронив наш спокій та мирне небо.

За проявлену мужність і успішне виконання завдань під час бою був нагороджений Почесним знаком Головнокомандувача Збройних Сил України «Золотий хрест» та медаллю «Ветеран війни»

Глибоко сумуємо разом з родиною героя. Наші щирі співчуття мамі, батькові та брату полеглого захисника.

У Небесному воїнстві на одного героя більше, а на землі додалося болі й смутку та ще один рядок до книги нашої пам’яті.

Вічна і світла пам’ять захиснику, герою, земляку Максиму Сергійовичу Мельнику.

Царство Небесне!

Прощання з МЕЛЬНИКОМ Максимом Сергійовичем відбудеться 30 жовтня о 12 годині на Володимирському майдані у Лубнах.

Додати коментар

Меню

Перекладач жестової мови
Ти як?
Ти як? Перекладач жестової мови