З днем автомобіліста і дорожника!

Щорічно День автомобіліста відзначають в останню неділю жовтня. Це професійне свято працівників автомобільного транспорту і дорожнього господарства, яке отримало офіційний статус державного у 1993 році, відповідно до Указу Президента України № 452/93.

Неможливо уявити собі сучасне життя, господарську діяльність та побут кожної людини без автомобільного транспорту. У цій важливій сфері економіки трудиться численна армія професіоналів, праця яких багато в чому визначає функціонування всіх галузей господарства нашої громади, життєдіяльність населених пунктів.

Свято об’єднало між собою не лише водіїв, а й усіх, хто вдень і вночі виконує роботу із забезпечення безаварійної експлуатації автомобільного транспорту, ремонту доріг.

З початком війни багато свідомих громадян, волонтерів на власному транспорті, ризикуючи життям, доправляють найнеобхідніші речі, засоби гігієни, харчові продукти до гарячих точок, медичних закладів, в райони, постраждалі від рук агресора. Безмежна вдячність усім їм!

Сьогодні не можна також не згадати військових водіїв, адже від їхнього професіоналізму й самовідданості залежить безперебійне функціонування та високий рівень бойової готовності Збройних Сил України. Особливо це важливо під час виконання ними бойових завдань на передовій. Саме вони, часто ризикуючи власними життями, підвозили боєприпаси, пальне, продовольство, амуніцію, вивозили з-під ворожого вогню поранених і пошкоджену військову техніку, намагаючись якомога оперативніше її відремонтувати та повернути до строю.

Тож щиро вітаємо усіх причетних до свята з Днем автомобіліста і дорожника!

Примножуйте та розвивайте героїчні традиції цивільних, професійних та воїнів-автомобілістів, ремонтників та дорожників, які стійко та мужньо боронять суверенітет і територіальну цілісність України.

З професійним святом!

Додати коментар

Меню

Перекладач жестової мови
Ти як?
Ти як? Перекладач жестової мови