Оперативна інформація станом на ранок 31.10.2023 р.

Слава Україні! Розпочалася 615-та доба широкомасштабної збройної агресії російської федерації проти України. Терорист продовжує ігнорувати закони та звичаї ведення війни. За повідомленням Генштабу ЗСУ, протягом минулої доби відбулося36 бойових зіткнень. Загалом ворог завдав 7 ракетних та 90 авіаційних ударів, здійснив 82 обстріли з реактивних систем залпового вогню по позиціях наших військ та населених пунктах. Внаслідок російських терористичних атак, на жаль, є загиблі та поранені серед цивільного населення. Руйнувань та пошкоджень зазнали приватні житлові будинки та інша цивільна інфраструктура.

Крім того, сьогодні вночі, російські окупанти завдали чергового удару по Україні, застосувавши 2 ударних БпЛА типу “Shahed-136/131” та 1 керовану авіаційну ракету Х-59.

Протягом минулої доби авіація Сил оборони завдала 19 ударів по районах зосередження особового складу, озброєння та військової техніки, ще 1 - по зенітно-ракетному комплексу противника. Також протиповітряною обороною України знищено 12 ударних БпЛА, 2 керовані авіаційні ракети та 6 розвідувальних БпЛА.

Підрозділи ракетних військ уразили засіб протиповітряної оборони, 5 районів зосередження особового складу, озброєння та військової техніки, 9 артилерійських засобів та ще 6 інших важливих цілей противника.

На території Лубенської громади ситуація на ранок 31 жовтня залишається стабільною та контрольованою. Триває посилене цілодобове патрулювання населених пунктів та охорона громадського порядку й об’єктів критичної інфраструктури.

Підприємства та організації, об’єкти критичної інфраструктури Лубенської громади працюють за визначеним графіком. Триває посилена підготовка комунальних підприємств громади до роботи в осінньо-зимовий період.

Наслідки негоди, що сталася 28 жовтня та спричинила обвалення дерев, ліквідовуються працівниками комунальних служб громади.

За рішенням Ради оборони області, з 5 квітня комендантська година триває з 00:00 до 04:00 години ранку. У цей час забороняється пересування населеними пунктами без документів, що посвідчують особу та спеціальної перепустки.

Цілодобові телефони міської ради: 71- 432, 066- 342- 27- 94

Підтримуємо ЗСУ! Наближаємо перемогу разом!

Додати коментар

Меню

Перекладач жестової мови
Ти як?
Ти як? Перекладач жестової мови