Медики вдячні за чергову допомогу

8 листопада медичні заклади Лубенської територіальної громади отримали вкрай важливі медичні препарати та витратні матеріали. За це медики Лубенщини - Управління охорони здоров’я та керівники медичних закладів громади - дякують нашим друзям та постійним партнерам - Міжнародному Благодійному фонду AICM.

Зокрема КП «Центр ПМСД» ЛМР, який надає первинну медичну допомогу в сільській місцевості, отримав портативну ультразвукову систему. Вона підключається до будь якого девайсу (комп’ютер, планшет, смартфон). За допомогою цього пристрою можливе виконання УЗД всіх органів та систем людини. Попри маленький розмір, цей апарат має високу інформативність під час обстеження. Використовується він для діагностики невідкладних станів, виявлення онкопатології, оцінці післяопераційного стану пацієнта та зручний у використанні для обстежень пацієнтів виїзними бригадами вдома у пацієнта.

Всій команді Міжнародного благодійного фонду “АІСМ Україна” щиро дякуємо за таку вагому допомогу та за ваше велике добре серце. Адже ця допомога надходить на Лубенщину постійно.

Сподіваємося, що ця співпраця продовжиться й у майбутньому.

Додати коментар

Меню

Перекладач жестової мови
Ти як?
Ти як? Перекладач жестової мови