Проведено чергову профілактичну консультацію  

З метою попередження зловживання алкогольними напоями серед суб’єктів, які перебувають на обліку в Лубенському РВ філії ДУ «Центр пробації» в Полтавській області, в рамках співпраці  фахівцем із соціальної роботи Лубенського міського центру соціальних служб Юлією Мартиновою та психологом Лубенського міського центру соціальних служб Мариною Черновою, спільно з фахівцем Лубенського районного відділу ФДУ «Центр пробації» Катериною Кисіль проведено чергову профілактичну консультацію.

Надмірне споживання алкоголю на сьогодні є однією з найбільших проблем людства, а в деяких країнах прирівнюється до національного лиха. Кожного року в Україні фіксуються чисельні випадки отруєння людей алкогольним сурогатом. Окрім цього, в стані алкогольного сп’яніння вчиняються безліч правопорушень та випадків домашнього насильства.

Тож фахівці акцентували увагу про шкідливий вплив на організм людини алкоголю та про наслідки його вживання. Учасники зустрічі активно спілкувалися, ставили запитання, обговорювали певні ситуації та серйозно замислилися про те, що здоров’я – це найбільша людська цінність, яку на жаль, багато людей починають цінувати та берегти вже втративши значну частину цього скарбу.

Додати коментар

Меню

Перекладач жестової мови
Ти як?
Ти як? Перекладач жестової мови