Лубенщина знову в жалобі. Сумуємо...

Лубенщина знову в жалобі. Нові гіркі звістки прийшли на нашу землю, щоб випалити душу горем і сумом…

6 листопада 2023 року в районі населеного пункту Старомайорське, Волноваського району Донецької області мужньо виконавши військовий обов’язок, в бою за Україну, її свободу і незалежність загинув наш земляк – стрілець-помічник гранатометника стрілецького батальйону, рядовий СІНЬКОВ ОЛЕКСАНДР МИКОЛАЙОВИЧ.

Олександр Сіньков народився 26 квітня 1985 року у м. Донецьк. Але вже в 1990 році родина переїхала на Лубенщину. І село Ісківці стало рідним герою.

Тут він закінчив Ісківську середню школу. Потім здобув професію радіотелемеханіка у професійно-технічному училищі №12 у Лубнах.

Після проходження строкової служби в армії вирішив отримати ще одну спеціальність. Став монтажником високовольтних ліній і працював у ПМК, у філіях Обленерго в Києві, Лубнах, Оржиці, Борисполі. Його мирна професія несла людям світло і зручності в оселі.

Олександр був доброю і відповідальною людиною, захоплювався технікою. І насправді любив Україну. Без вагань став він на її захист і до останнього подиху був вірним присязі.

Біда пригинає плечі. Висловлюємо щире співчуття родині героя: батьку, мамі, сестрі, всім рідним, близьким та друзям.

Він буде захищати нас у небесному воїнстві, а ми нестимемо пам’ять про його жертовність у своїх серцях!

Вічна і світла пам’ять Захиснику! Царство небесне!

Панахида за загиблим СІНЬКОВИМ Олександром Миколайовичем відбудеться 10 листопада 2023 року об 11 годині за адресою: с. Ісківці, вул.Центральна, буд. 43

Прощання з воїном о 12 годині на цвинтарі села Ісківці.

Додати коментар

Меню

Перекладач жестової мови
Ти як?
Ти як? Перекладач жестової мови