«Поєднані кольором»

Галерея образотворчого мистецтва Лубенського краєзнавчого музею імені Гната Стеллецького вкотре зібрала поціновувачів прекрасного на теплу зустріч. Саме тут 9 листопада відбулися урочисті заходи з нагоди відкриття персональної виставки художників з Пирятина, членів НСХУ Олексія та Оксани Іванюків «Поєднані кольором».

Справжніх професіоналів своєї справи щиро вітали начальник управління культури та мистецтв Юрій Литовченко, голова Лубенської районної ради Тетяна Качаненко, в.о. директора краєзнавчого музею Тетяна Сафронова, художники Лубенщини, діти та онуки родини Іванюків.

Олексій та Оксана автори багатьох робіт, які експонувалися у виставкових залах не лише України, а й далеко за її межами. Персональні виставки митців відбулися в Нью-Йорку, Вашингтоні, Сан-Франциско, Варшаві ….

Кожна робота талановитого подружжя захоплює глядача могутнім джерелом енергії, кожне полотно стає для глядача оберегом, а іноді й захисником, напуває наші спраглі душі красою та вірою в краще майбутнє.

Чудову атмосферу у залі галереї створювали учні та викладачі Лубенської мистецької школи Анна Хоменко (керівники: Ольга Погорєлова, Алла Романенко) та Ганна Василенко.

Впевнені, що завітавши на цю прекрасну виставку, ви отримаєте справжнє задоволення та безліч позитивних вражень.

Додати коментар

Меню

Перекладач жестової мови
Ти як?
Ти як? Перекладач жестової мови