У рамках проєкту працювала психологічна майстерня

9 листопада у рамках україно-швейцарського проєкту «Охорона здоров’я через бібліотеку та літературу» у Лубенській міській бібліотеці для дорослих імені Володимира Леонтовича, за участю мобільної бригади соціально-психологічної підтримки БФ «Посмішка ЮА», у складі: соціального працівника Олени Комарової та психологині Вікторії Соляник працювала психологічна майстерня.

Учні 7, 8 класів гімназії імені Віри Роїк під керівництвом учителя англійської мови Наталії Костюк та учні 11-А класу ЗШ№10 під керівництвом класного керівника, психолога Надії Донець   розбиралися з труднощами спілкування у підлітковому віці.

Розпочали психологічну комунікацію зі знайомства з куточком здоров’я «Діємо для здоров’я, зокрема, з новонадходженнями: книгами про ментальне здоров’я, рухливий спосіб життя, гармонійне існування у соціумі. Переглянули відеоролик «Чому складно бути підлітком» та попрацювали над експрес-завданням психологині Вікторії Соляник: на ватмані молодь графічно зображувала, а потім презентувала щасливі стосунки з батьками, класні взаємостосунки з братом, сестрою, доросле спілкування без конфліктів.

Учні виявили активність, логічне мислення, вміння структуровано висловлювати власну думку, аналізувати. Отож бар’єр спілкування у підлітковому віці молоддю успішно подолано.

Додати коментар

Меню

Перекладач жестової мови
Ти як?
Ти як? Перекладач жестової мови