Вітаємо усіх працівників сільського господарства громади!

Шановні аграрії! Дорогі трудівники сільського господарства Лубенської громади!

19 листопада за календарем - День для того, щоб скласти вам вдячність та шану. Адже це свято всіх, хто розумом і руками, серцем і душею, у селі і в місті щодня долучається до важливих аграрних справ нашого краю. Це свято  працьовитих людей, дбайливих господарів, незалежно від форм власності та господарювання

Аграрна галузь – основа економіки кожної держави, запорука її добробуту. А отже, це професійне свято працівників сільського господарства, підприємств із перероблення сільськогосподарської сировини, харчової промисловості, заготівельних та підприємств й організацій агропромислового комплексу.

Сьогодні аграріям, як і кожним працівникам у своїй сфері, доводиться у досить не простих умовах засівати поля та збирати урожай, але ви продовжуєте наполегливо трудитися навіть у воєнний час, під ворожими обстрілами та під безперервні сигнали повітряних тривог.

Багато працівників сільського господарства Лубенщини долучаються до благодійної діяльності, спонсорства та волонтерства, допомагаючи бійцям українського фронту, переселенцям, громадянам, які цього потребують.

У переддні свята Лубенський міський голова Олександр Грицаєнко разом з колегами, знаними на теренах громади аграріями, привітав з ювілейною датою від дня народження – 70-річчям та з професійним святом відому на Лубенщині людину, кандидата сільськогосподарських наук, ветерана праці в цій галузі Віктора Алєксєєнка. Олександр Петрович вручив Почесну грамоту, пам’ятний подарунок  й подякував ювіляру за вагомий особистий внесок у розвиток сільського господарства краю, за багаторічну, сумлінну працю на цій ниві. Адже Віктор Миколайович багато років поспіль був керівником району, добре знає справжню ціну важкому селянському хлібові, завжди цікавиться справами агропромислового комплексу регіону та його мешканців. До привітань долучилися й присутні колеги.

Тож від імені мешканців громади висловлюємо  щиру, глибоку шану і подяку всім, хто нині забезпечує стабільність агропромислового комплексу країни, мирний тил – хліборобам, механізаторам, агрономам, тваринникам, майстрам овочівництва та садівництва – всім, чиє життя невід’ємно пов’язане із сільськогосподарським виробництвом.

Міцного здоров’я вам, миру, злагоди, невичерпних життєвих сил і нових здобутків! Хай під мирним небом України щедро родять ниви, у родинах панує достаток і добробут, а в серці кожного – щастя, радість і впевненість у завтрашньому дні!

З Днем працівників сільського господарства!

Додати коментар

Меню

Перекладач жестової мови
Ти як?
Ти як? Перекладач жестової мови